Cupping/Holistisch Cuppen

Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om uw gezondheid te verbeteren en uw welzijn te bevorderen? Bij Lucinda Gras bieden we professionele cuppingsessies aan, ontworpen om zowel uw lichaam als geest te ondersteunen.

 

Wat is Cupping?

Cupping is een eeuwenoude therapievorm afkomstig uit de traditionele Chinese geneeskunde. Tijdens een cuppingsessie worden glazen, siliconen of plastic cups op de huid geplaatst en wordt er een vacuüm gecreëerd. Dit vacuüm trekt de huid en het onderliggende weefsel omhoog, waardoor de doorbloeding verbetert, spierspanning vermindert en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd wordt. Cupping kan helpen bij het verlichten van pijn, het verminderen van ontstekingen, en het bevorderen van ontspanning.

 

Transformational Cupping/Holistisch Cuppen

Naast traditionele cupping, biedt Lucinda Gras ook **Transformational Cupping** aan. Dit is een diepgaandere vorm van cupping waarbij de focus ligt op zowel fysieke als emotionele heling. Transformational Cupping combineert de fysieke voordelen van cupping met technieken uit de emotionele therapie om vastzittende emoties los te maken en energetische blokkades te verwijderen. Hierdoor kan men niet alleen fysieke verlichting ervaren, maar ook emotionele bevrijding en een hernieuwd gevoel van balans en welzijn.

 

Voordelen van Cupping en Transformational Cupping
  • **Verbeterde Bloedcirculatie:** Beide vormen van cupping bevorderen de doorbloeding en zuurstoftoevoer naar de weefsels, wat kan helpen bij het herstel van spieren en het verminderen van pijn.
  • **Ontspanning en Stressvermindering:** De behandeling heeft een diep ontspannend effect en kan helpen stress te verminderen en de geest tot rust te brengen.
  • **Detoxificatie:** Cupping ondersteunt het lymfestelsel en helpt bij de afvoer van gifstoffen uit het lichaam.
  • **Emotionele Heling:** Transformational Cupping kan helpen bij het loslaten van oude emoties en trauma’s, waardoor u zich lichter en vrijer kunt voelen.
Bij uw eerste bezoek zal Lucinda een uitgebreide intake doen om uw gezondheidsbehoeften en doelen te begrijpen. Op basis hiervan stelt zij een gepersonaliseerd behandelplan op, waarbij u kunt kiezen voor traditionele cupping, transformational cupping/Holistisch cuppen, of een combinatie van beide. De sessies worden in een rustige en ontspannende omgeving gegeven, zodat u zich volledig kunt overgeven aan de helende ervaring.

Kom en ontdek de transformerende kracht van cupping bij Lucinda Gras. Of u nu op zoek bent naar verlichting van fysieke klachten, stressreductie, of emotionele bevrijding, wij staan klaar om u te begeleiden op uw pad naar een gezonder en evenwichtiger leven.

**Boek vandaag nog uw sessie en ervaar de voordelen van cupping zelf!**

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen via onze website of telefonisch. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Lucinda Gras Cuppingsessies.